MERSİN / YENİŞEHİR - Mahmut Arslan Anadolu Lisesi

3 OCAK MERSİN´İMİZİN KURTULUŞ GÜNÜ KUTLU OLSUN

Akdeniz´in incisi güzel Mersin´imizin düşman işgalinden kurtuluş günü olan 3 Ocak kurtuluş günümüz kutlu olsun. Şehitlerimizin ve gazilerimizin ruhları şad olsun.

Okulumuzda düzenlediğimiz tören Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ü ve Aziz Şehitlerimiz için saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı ile başladı. Okul Müdürümüz Ali Kamil ŞALCI beyin konuşmasının ardından öğrencilerimizde günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptı. Ayrıca Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ayşe AYDIINOĞLU eşliğinde bazı öğrencilerimiz Cumhuriyet Meydanındaki kutlamalara katılarak okulumuzu temsil etmiştir. Ulusal kanallarımızdan olan Kanal 5 törenimiz ile ilgili çekimler yaptılar. Törenimiz 6 Ocak Cuma günü Kanal 5´de saat 18:30 yayınlanacaktır.

Yayın: 03.01.2017 - Güncelleme: 19.12.2020 10:31 - Görüntülenme: 623